Bel ons : 0800 - 1600 purmerend@vanbruggen.nl

Calfin

Van Bruggen Adviesgroep Purmerend

Een goed hypotheek advies dient naar mijn mening helder en duidelijk te zijn.

Veel software is zo uitgebreid dat door de grote hoeveelheid aan cijfers er onduidelijkheid ontstaat over datgene waar het écht om gaat, namelijk de beste hypotheek voor u! Deze software wordt geschreven door mensen die niet direct in contact staan met relaties die bijvoorbeeld een woning kopen, de hypotheek willen oversluiten of gaan scheiden etc. Deze software ontwikkelaars zitten niet tegenover u maar bedenken de oplossing achter hun bureau.

Door goed naar wensen van relaties te luisteren wist ik dat het anders kon, anders moest.

Een aantal jaren geleden ben ik derhalve begonnen met de ontwikkeling en het schrijven van een eigen softwaretool, inmiddels uitgegroeid tot CalFin. Voor de verdere ontwikkeling en up-to-date houden van CalFin werk ik samen met 2 andere franchisenemers van Van Bruggen Adviesgroep, dit alles in uw voordeel. CalFin wordt inmiddels gebruikt door meer dan 30 vestiging van Van Bruggen Adviesgroep.

Met CalFin bieden wij u een geheel ander overzicht van de mogelijkheden dan elke andere intermediair en/of bank u kan bieden. Dit wordt gecombineerd met inzicht in de risico’s van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden, einde relatie en pensioen.

In combinatie met onze creactiviteit bieden wij u zo uniek, compleet en inzichtelijk advies aan.

Graag nodig ik u uit voor een duidelijk en helder hypotheekadvies en zie u graag bij ons op kantoor!

David de Weijer

0800 - 1600 / 0299 - 431431

Sinds oktober 2004 zijn wij gevestigd aan de Weerwal 18 in het centrum van Purmerend. Onze zelfstandige vestiging is onderdeel van Van Bruggen Adviesgroep, een grote professionele landelijke franchise organisatie.

Adres

Van Bruggen Adviesgroep Purmerend
Weerwal 18 BG
Centrum Purmerend

Copyright © 2020 Van Bruggen Adviesgroep Purmerend. All rights reserved. | Powered by MijnOnlineDomein