Bel ons : 0800 - 1600 purmerend@vanbruggen.nl

Aanpak

Van Bruggen Adviesgroep Purmerend

Ons persoonlijk financieel advies aan u, wat kunt u verwachten?

Z

De 1e afspraak

Tijdens deze afspraak nemen wij uitgebreid de tijd voor u. Alleen zo kunnen wij uw persoonlijke situatie alsmede uw wensen goed inventariseren en tot een juist totaal financieel advies te komen.

Z

De berekening(en)

Na de 1e afspraak zullen wij de berekening(en) voor u maken. Wij werken op een onderscheidende manier (zie ‘CalFin’) en willen er zeker van zijn dat de door ons aangeboden oplossing u helder en duidelijk is zodat u de juiste keuze maakt. Immers, de hypotheekkeuze heeft invloed op de rest van uw leven.

Z

De 2e afspraak

Op basis van uw gegevens en wensen zullen wij dan de berekening(en) aan u presenteren. Naast de hypotheekkeuze, denkt u aan de hypotheekvorm/bank/rente/looptijd, fiscaliteit etc., krijgt u van ons ook inzicht in betaalbaarheid van uw hypotheeklast bij (indien van toepassing) arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, einde relatie, overlijden en pensioen.

Z

Verder

Wanneer u besluit met ons verder te gaan dan regelen wij alles voor u (indien van toepassing) zoals: aanvraag offerte bij de bank naar keuze en volledige afhandeling van deze hypotheekaanvraag, taxatie, bouwtechnische keuring, levensverzekering, controle koopovereenkomst, notaris instructies, aanvraag NHG, starterslening, overleg met de verkopend makelaar inzake de ontbindende voorwaarden, ect.

VAN BRUGGEN ADVIESGROEP

Er kunnen gedurende het adviestraject veel vragen ontstaan. Daarvoor zijn wij altijd bereikbaar. Zowel telefonisch als per @…24/7. Dus ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens vakantieperiode’s. Dat is onderdeel van de kwaliteit van het advies wat wij u bieden.

Met een hypotheek Van Bruggen Adviesgroep Purmerend bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit gecombineerd met de beste service!

0800 - 1600 / 0299 - 431431

Sinds oktober 2004 zijn wij gevestigd aan de Weerwal 18 in het centrum van Purmerend. Onze zelfstandige vestiging is onderdeel van Van Bruggen Adviesgroep, een grote professionele landelijke franchise organisatie.

Adres

Van Bruggen Adviesgroep Purmerend
Weerwal 18 BG
Centrum Purmerend

Copyright © 2020 Van Bruggen Adviesgroep Purmerend. All rights reserved. | Powered by MijnOnlineDomein