Bel ons : 0800 - 1600 purmerend@vanbruggen.nl

Advies

Van Bruggen Adviesgroep Purmerend
Z

Kwaliteit van advies

Wij zijn in het bezit van het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Wij willen ons op deze manier onderscheiden. Met het keurmerk voldoen wij aan eisen op hoog niveau. Deze strenge eisen worden periodiek door onafhankelijke beoordelaars streng gecontroleerd

Z

Advies op maat

Wij hebben een onderscheidende manier van werken. Voor het bepalen wat voor u de beste hypotheek is, inventariseren wij samen met u de risico’s van (indien van toepassing) arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, einde relatie en overlijden. Daarnaast brengen wij uw pensioen in kaart. Zo weet u of de hypotheeklast in alle situaties betaalbaar is en krijgt u advies op maat.

Z

Diploma’s

Uiteraard zijn wij in bezit van alle benodigde diploma’s voor het geven van financieel advies. De eisen die worden gesteld aan onze deskundigheid worden elk jaar opnieuw getoetst.

Z

Altijd het beste voor u

Wij werken samen met alle alle erkende geldverstrekkers die samenwerken met het intermediair. Wij ontvangen van de geldverstrekkers geen vergoeding. Dit geeft u de zekerheid van het beste advies voor uw persoonlijke situatie.

VAN BRUGGEN ADVIESGROEP

Er kunnen gedurende het adviestraject veel vragen ontstaan. Daarvoor zijn wij altijd bereikbaar. Zowel telefonisch als per @…24/7. Dus ook ‘s avonds, in het weekend en tijdens vakantieperiode’s. Dat is onderdeel van de kwaliteit van het advies wat wij u bieden.

Met een hypotheek Van Bruggen Adviesgroep Purmerend bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit gecombineerd met de beste service!

0800 - 1600 / 0299 - 431431

Sinds oktober 2004 zijn wij gevestigd aan de Weerwal 18 in het centrum van Purmerend. Onze zelfstandige vestiging is onderdeel van Van Bruggen Adviesgroep, een grote professionele landelijke franchise organisatie.

Adres

Van Bruggen Adviesgroep Purmerend
Weerwal 18 BG
Centrum Purmerend

Copyright © 2020 Van Bruggen Adviesgroep Purmerend. All rights reserved. | Powered by MijnOnlineDomein