Bel ons : 0800 - 1600 purmerend@vanbruggen.nl

Documenten

Van Bruggen Adviesgroep Purmerend

Werkgeversverklaring

Bent u in loondienst, dan dient u altijd een werkgeversverklaring in te vullen. Het salaris op de werkgeversverklaring is voor de bank leidend dus ook voor ons advies aan u. Op basis van een ingevulde werkgeversverklaring kunnen wij nagaan welk inkomen, voor de maximale hypotheektoetsing, wij mee kunnen nemen.

Klantprofiel

Door het invullen van dit formulier krijgen wij een goed inzicht en staat u stil bij zaken waar u aan dient te denken wat betreft het hypotheekadvies.In het klantprofiel wordt o.a. gevraagd naar uw wensen, ervaring, toekomstverwachting, levensstijl maar ook uw risicoprofiel. Hoe denkt u de risico’s die overlijden, werkloosheid, arbeidsongeschikheid en pensioen met zich meebrengen.

Budgetformulier

Alle hypotheekberekeningen zijn gebaseerd op het bruto jaarinkomen. Wanneer u alleestaand bent met 1 inkomen kunt u net zoveel financieren als wanneer u met z’n 2-en bent met 1 inkomen en wanneer u nog eens 3 kinderen hebt. Een ingevuld budgetformulier geeft goed inzicht in de werkelijke situatie en dus kunnen wij u een passend advies geven.

Hypotheekwijzer

Wij hebben alle relevante hypotheek informatie samengevat in deze Hypotheekwijzer.

Diverse documenten

Hier treft u documenten t.a.v. van onze dienstverlening, voorwaarden en beroepscode.

0800 - 1600 / 0299 - 431431

Sinds oktober 2004 zijn wij gevestigd aan de Weerwal 18 in het centrum van Purmerend. Onze zelfstandige vestiging is onderdeel van Van Bruggen Adviesgroep, een grote professionele landelijke franchise organisatie.

Adres

Van Bruggen Adviesgroep Purmerend
Weerwal 18 BG
Centrum Purmerend

Copyright © 2020 Van Bruggen Adviesgroep Purmerend. All rights reserved. | Powered by MijnOnlineDomein